Stemcoaching voor presenteren

Van den Broek Stemcoaching

Roos van den Broek

Je stem is een ongelofelijk bijzonder en waardevol instrument. Niet alleen om mee te zingen, maar ook om mee te lachen, onderwijzen, kletsen, overtuigen en entertainen. Je gebruikt je stem de hele dag door, zeker als beroepsspreker. Als stemcoach leer ik je bewust te worden van de kracht die schuilgaat in jouw stem. En dat zijn lessen die je meeneemt voor het leven!

Stemcoaching Veelgestelde vragen
×
Over mij

Van den Broek Stemcoaching

Over mij

Vrolijk, ondernemend, sportief en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Het liefst doe ik honderd dingen tegelijkertijd. Had een week maar meer dan 7 dagen. In mijn vrije tijd ben ik altijd te porren voor een kop goede koffie, calisthenics en knuffels met kantoorkat Mr. Mow.

Kennismaken

Mijn rode draad

Van den Broek Stemcoaching

Mijn rode draad

Maar de rode draad in mijn leven en werk? Dat is al van kind af aan mijn stem geweest. Ik heb in verschillende bandjes gezeten en ook solo veel op het podium gestaan. Musicals, koren, talentenjachten: mijn eigen geluid heeft veel voor me betekend. Na een start op het conservatorium in Arnhem ben ik overgestapt naar de studie Logopedie. Daar ben ik gespecialiseerd in gezond stemgebruik en het voorkomen en verhelpen van stem- en spraakproblemen. Maar als je het mij vraagt is jouw stemgeluid nog véél meer aandacht en waardering waard! Zo is Van den Broek Stemcoaching ontstaan.

Lees over stemcoaching

Ontdek de kracht van jouw stem

Van den Broek Stemcoaching

Ontdek de kracht van jouw stem!

Meer zelfvertrouwen, gezonder stemgebruik of effectiever communiceren: met een individueel traject op maat begeleid ik jou naar je doel. Met enthousiasme, veel positiviteit en een gezonde dosis tough love. We hebben allemaal weleens een liefdevolle schop onder onze kont nodig. Daarnaast geef ik stemtrainingen aan groepen en help ik online cursisten om op een toegankelijke manier met hun stem aan de slag te gaan.

Lees ook over training voor bedrijven

Klantervaringen

Klanten aan het woord

Reboot Coaching
Reboot Coaching
2023-05-05
Wat een fijne ervaring hebben mijn team en ik met Roos gehad. Wij klopten bij Roos aan vanwege vragen over stemgebruik bij sporttrainingen. Bij het geven van de training overschreeuwden we onszelf en daar hielden we klachten aan over. Roos kwam langs en heeft ons door middel van diverse oefeningen en uitleg echt laten ervaren wat we anders kunnen doen. Dit werkt zoveel beter dan wanneer iemand er enkel over verteld! Roos heeft de gave om op zo'n manier contact te maken dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Juist bij sommige oefeningen die je bewust maken van je stemgebruik, is deze veiligheid nodig. Roos heeft alle kennis en kunde in huis, dit is merkbaar door de manier waarop zij ingaat op niet-geplande thema's en vragen die aan het licht komen. Echt een aanrader!
Alex Van Nifterik
Alex Van Nifterik
2023-05-03
Roos heeft op een enthousiaste en positieve manier mij enorm geholpen. Door meer bewust te zijn van mijn stem, ademhaling en houding merk ik dat ik meer ontspannen kan zingen en spreken. Thanks!!
Mark Vieregge
Mark Vieregge
2023-04-23
Ik had regelmatig last van een verkrampt gevoel in mijn keel. Dat ging gepaard met een dunner, zachter en hoger stemgeluid dan voor mij normaal is. Het leidde mij vooral af van wat ik wilde zeggen. In enkele sessies heeft Roos mij geleerd hoe ik de relevante spieren kan ontspannen. Dat heb ik nu onder controle en heb de klacht vrijwel niet meer. Ervaar je iets vergelijkbaars, dan is van den Broek coaching dus zeker aan te bevelen.
Stefan Meeren
Stefan Meeren
2022-01-13
In het onderwijs is je stem een belangrijk instrument. De afgelopen tijd merkte ik dat er op momenten meer spanning op mijn stem kwam waardoor ik mijn stem niet goed kon gebruiken. Roos heeft mij geholpen om mijn stem technisch beter te gebruiken waardoor ik meer ontspanning tijdens het spreken heb. Door goede aanwijzingen en begeleiding in ademhaling en lichaamshouding ben ik nu beter in staat mijn stem op de juiste manier te gebruiken. Bij Roos voel je je snel op je gemak waardoor je de schroom om oefeningen te doen snel kwijt bent.
sam elfvering
sam elfvering
2021-11-04
Ik heb erg prettig met Roos samengewerkt. Mede dankzij haar trainingen spreek ik nu met meer vertrouwen!
Nienke Trouwborst
Nienke Trouwborst
2021-07-19
Ik heb drie logopedie-sessies van een uur gehad bij Roos voor slikklachten, kaak- en keelspanning, waar ik zeer tevreden over ben. Roos is een erg prettig persoon in de omgang en daarnaast erg professioneel. Ik merkte dat zij een holistische benadering had, waarbij niet alleen naar de logopedische klachten werd gekeken, maar juist naar het hele plaatje. Dit was erg prettig en ik weet zeker dat dit mijn behandeling ten goede kwam. Roos is een soort van logopedist & psycholoog en één, iemand die naast je staat i.p.v. boven je.
Miriam van Kralingen
Miriam van Kralingen
2021-07-06
Ik heb Roos ingeschakeld vanwege mijn werk: ik praat veel en merkte dat ik steeds vaker mijn stem kwijtraakte, of last had. Binnen een paar afspraken heb ik veel beter mijn stem leren gebruiken én ontspannen. Ik wist niet eens dat dat kon. Roos is aardig en vrolijk, maar is niet bang je te zeggen wat je beter kunt doen. Ze helpt je op maat: geeft precies de juiste opdrachten in de juiste hoeveelheid en gaat mee met het tempo waarin je leert. Een traject bij Roos is zeker aan te bevelen, ook bij kleine problemen. Na dit traject geloof ik dat een goede stemcoach/logopedist je leven op heel veel vlakken beter kan maken. Ook op vlakken waar je dat nog niet wist. Het was het driedubbel en dwars waard.
Wilbert van den Brink
Wilbert van den Brink
2021-06-02
Roos is een hele fijne en goede Stemcoach. Ze heeft mij geholpen mijn stem beter onder controle krijgen. Denk bijvoorbeeld aan ademhaling en intonatie. Roos heeft me op een leuke en persoonlijke manier echt verder geholpen. Met veel meer controle ga ik nu elke pitch en presentatie aan. Absolute aanrader!