Roos van den Broek

Van den Broek Stemcoaching

Mijn praktijk

Bij Van den Broek Stemcoaching begrijpen we dat jouw stem een waardevol instrument is. Met mijn achtergrond als uitvoerend zangeres, logopedist en jarenlange ervaring in het werken met beroepssprekers, ben ik gespecialiseerd in stemproblemen en gezond stemgebruik. Of je nu een docent, sportcoach of een andere professional bent, ik heb ruime ervaring in het begeleiden van mensen in het optimaliseren van hun stemgebruik.

Stemcoaching Veelgestelde vragen
×
Laat je stem voor je werken

Van den Broek Stemcoaching

Laat je stem voor je werken!

Bij Van den Broek stemcoaching streven we naar langdurige resultaten in plaats van symptoombestrijding. Samen werken we aan het versterken en verbeteren van jouw stem, zodat je vol vertrouwen, zonder klachten je werk kunt doen. Ik als coach hecht veel waarde aan praktische oefeningen, toepasbare vaardigheden en plezier tijdens de coaching. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt en dat je de ruimte voelt om te groeien en nieuwe skills te ontwikkelen.

Lees nu over stemcoaching

Stemtraining op maat

Van den Broek Stemcoaching

Stemtraining op maat

Naast 1-op-1 stemcoaching geef ik regelmatig stemtrainingen op maat op inspiratiedagen, bijscholingsdagen en heb ik langdurige samenwerkingen met scholen en bedrijven om stemcoaching toegankelijk te maken voor medewerkers. Denk aan trainingsmiddagen, spreekuren en aansluitende persoonlijke begeleiding.

Lees over trainingen voor bedrijven

Neem contact op

Van den Broek Stemcoaching

Neem contact op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent stemcoaching, of wil je hier meer over weten? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vraag naar de mogelijkheden.

Kennismaken

Klantervaringen

Klanten aan het woord

[trustindex no-registration=google]