Spreekangst

Van den Broek Stemcoaching

Herken je dit?

Je hebt een dag gewerkt en merkt dat je keelpijn hebt of hees klinkt. Dat is natuurlijk erg vervelend. Grote kans dat deze klachten worden veroorzaakt door verkeerd stemgebruik of overbelasting van je stem. Ook stress, te weinig drinken of vermoeidheid kunnen deze klachten verergeren.

Ik wil meer weten
×
Vandaag aan de slag met je stemgebruik

Van den Broek Stemcoaching

Weer die keelpijn na een dag werken

Er zijn diverse manieren om jou te helpen met beter spreken. Het is belangrijk om te weten waar het probleem ontstaat. Komt het door een verkeerde tongpositie of door te weinig kaakval? Stress of angst? Ook hoe je je voelt kan impact hebben op je verstaanbaarheid. Door bewustwording, een dosis feedback en praktische oefeningen, weet je binnen no time waar je aan kunt werken en krijg je meer controle over je spreken.

Kennismaken

Icon Succesvol presenteren zonder angst

Icon Aandacht van anderen zonder stress

Icon Het beste resultaat voor jou en jouw team

Meer impact met je stem

Van den Broek Stemcoaching

Buiten adem tijdens het praten

Constant buiten adem na of tijdens het spreken kan duiden op een probleem met de ademhalingstechniek. Dit kan leiden tot een belemmering in het spreken en brengt een hoop ongemak met zich mee. Stemcoaching kan helpen bij het verbeteren van ademhalingstechnieken en het versterken van de stem, zo wordt spreken een stuk comfortabeler en zit het je niet meer in de weg. Ontdek hoe stemcoaching kan helpen bij het verbeteren van ademhalingstechnieken en het verminderen van kortademigheid. Meer rust en controle in je spreken? Maak kennis tijdens een vrijblijvend gesprek.

Kennismaken

Laat je stem voor je werken

Van den Broek Stemcoaching

Laat je stem voor je werken!

Als beroepsspreker is je stem je belangrijkste instrument. Maar langdurig spreken kan leiden tot keelpijn en andere stemgerelateerde klachten. Trek op tijd aan de bel als je merkt dat je stem niet meer snel hersteld. Lees meer over hoe je je stem gezond kunt houden en keelpijn na een lange werkdag vermindert.

Keelpijn meteen verminderen

Je komt niet boven het geluid uit

Van den Broek Stemcoaching

Je komt niet boven het geluid uit

Als je je stem veel nodig hebt voor je werk maar je hebt een vrij zachte stem, is het vaak lastiger om voldoende volume te maken. Je gaat overcompenseren en je stem overbelasten. Je merkt dat je stem snel vermoeid raakt en je aan het einde van de werkdag op bent. Met stemtraining kun je je stem belastbaarder maken en leren spreken met meer volume en draagkracht.

Boost je zelfvertrouwen

Presentatietechnieken verbeteren

Van den Broek Stemcoaching

Presentatietechnieken verbeteren

Pitchen, training geven of presenteren voor een groep, het gaat niet alleen om de inhoud maar ook zeker de manier waarop je iets zegt.

Lees over presenteren

Klantervaringen

Klanten aan het woord

[trustindex no-registration=google]