Training voor bedrijven

Van den Broek Stemcoaching

Trainingen gezond stemgebruik

Stemklachten zoals keelpijn, vermoeidheid en stemverlies kunnen je belemmeren in je dagelijkse werkzaamheden. Mijn interactieve trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor beroepssprekers en leren je hoe je jouw stem op een gezonde manier kunt gebruiken. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je jouw stem kunt variëren, ontspannen en presentatievaardigheden kunt verbeteren. Als bedrijf wil je natuurlijk dat jouw werknemers optimaal kunnen functioneren en daarom bied ik gezond stemgebruik trainingen op maat aan. Investeer in de gezondheid en effectiviteit van je werknemers en neem contact met mij op voor meer informatie over mijn gezond stemgebruik trainingen.

Ik wil meer weten
×
Stemtraining op locatie

In company stemtraining

Stemtraining op locatie

Stemtraining nodig voor jouw team of evenement? Kies dan voor een in company training op locatie! Jouw team leert tijdens deze in company stemtraining beter te spreken voor groepen, stemklachten te voorkomen en te variëren met hun stem. Bijzonder waardevol voor klantencontact, telefoneren en het geven van presentaties. Een krachtige stem is cruciaal voor heldere communicatie en vergroot zelfvertrouwen bij spreken voor een groep. Wist je dat stemtraining zelfs bij kan dragen aan een gezondere werkomgeving? De in company stemtrainingen zijn altijd op maat, groepen kunnen variëren tussen de 5 en 300 mensen. Onderwerpen als gezond stemgebruik, verstaanbaarheid & articulatie, spreekangst, spreektempo, ademhaling, presenteren en stemzorg komen aan bod. Daarbij is het mogelijk te kiezen voor een korte workshop zoals een teamdag of een langer lopend project voor meer impact.

Kennismaken

Stemtraining op maat

Van den Broek Stemcoaching

Stemtraining op maat

Ontdek de sleutel tot krachtige communicatie en gezond stemgebruik binnen jouw bedrijf door onze stemtrainingen op maat. Van boeiende en praktische workshops die inzicht bieden in stembeheersing en presentatietechnieken, tot diepgaande jaarprogramma’s die blijvende resultaten opleveren. We integreren stemtechnieken, ademhalingsoefeningen en sprekersvaardigheden om jouw team te begeleiden naar zelfverzekerder spreken en een positieve impact op de stemgezondheid. Of het nu gaat om blijvend gezond stemgebruik, presenteren of klantinteracties, jouw medewerkers zullen hun communicatievaardigheden aanscherpen en tegelijkertijd zorgen voor een duurzaam stemgeluid. Investeer in de professionele groei van jouw team met onze uitgebreide stemtrainingsopties.

Kennismaken

Zij gingen je voor

Greep uit mijn klanten

Logo KNGU
Logo Zwemschool Dolfijn
Logo CBB
Logo Ichthus College
Logo Fontys Vitaal
Logo Volant Waardevol onderwijs
Logo INOMA
Logo Sportservice De Vallei

Klantervaringen

Klanten aan het woord

Reboot Coaching
Reboot Coaching
2023-05-05
Wat een fijne ervaring hebben mijn team en ik met Roos gehad. Wij klopten bij Roos aan vanwege vragen over stemgebruik bij sporttrainingen. Bij het geven van de training overschreeuwden we onszelf en daar hielden we klachten aan over. Roos kwam langs en heeft ons door middel van diverse oefeningen en uitleg echt laten ervaren wat we anders kunnen doen. Dit werkt zoveel beter dan wanneer iemand er enkel over verteld! Roos heeft de gave om op zo'n manier contact te maken dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Juist bij sommige oefeningen die je bewust maken van je stemgebruik, is deze veiligheid nodig. Roos heeft alle kennis en kunde in huis, dit is merkbaar door de manier waarop zij ingaat op niet-geplande thema's en vragen die aan het licht komen. Echt een aanrader!
Alex Van Nifterik
Alex Van Nifterik
2023-05-03
Roos heeft op een enthousiaste en positieve manier mij enorm geholpen. Door meer bewust te zijn van mijn stem, ademhaling en houding merk ik dat ik meer ontspannen kan zingen en spreken. Thanks!!
Mark Vieregge
Mark Vieregge
2023-04-23
Ik had regelmatig last van een verkrampt gevoel in mijn keel. Dat ging gepaard met een dunner, zachter en hoger stemgeluid dan voor mij normaal is. Het leidde mij vooral af van wat ik wilde zeggen. In enkele sessies heeft Roos mij geleerd hoe ik de relevante spieren kan ontspannen. Dat heb ik nu onder controle en heb de klacht vrijwel niet meer. Ervaar je iets vergelijkbaars, dan is van den Broek coaching dus zeker aan te bevelen.
Stefan Meeren
Stefan Meeren
2022-01-13
In het onderwijs is je stem een belangrijk instrument. De afgelopen tijd merkte ik dat er op momenten meer spanning op mijn stem kwam waardoor ik mijn stem niet goed kon gebruiken. Roos heeft mij geholpen om mijn stem technisch beter te gebruiken waardoor ik meer ontspanning tijdens het spreken heb. Door goede aanwijzingen en begeleiding in ademhaling en lichaamshouding ben ik nu beter in staat mijn stem op de juiste manier te gebruiken. Bij Roos voel je je snel op je gemak waardoor je de schroom om oefeningen te doen snel kwijt bent.
sam elfvering
sam elfvering
2021-11-04
Ik heb erg prettig met Roos samengewerkt. Mede dankzij haar trainingen spreek ik nu met meer vertrouwen!
Nienke Trouwborst
Nienke Trouwborst
2021-07-19
Ik heb drie logopedie-sessies van een uur gehad bij Roos voor slikklachten, kaak- en keelspanning, waar ik zeer tevreden over ben. Roos is een erg prettig persoon in de omgang en daarnaast erg professioneel. Ik merkte dat zij een holistische benadering had, waarbij niet alleen naar de logopedische klachten werd gekeken, maar juist naar het hele plaatje. Dit was erg prettig en ik weet zeker dat dit mijn behandeling ten goede kwam. Roos is een soort van logopedist & psycholoog en één, iemand die naast je staat i.p.v. boven je.
Miriam van Kralingen
Miriam van Kralingen
2021-07-06
Ik heb Roos ingeschakeld vanwege mijn werk: ik praat veel en merkte dat ik steeds vaker mijn stem kwijtraakte, of last had. Binnen een paar afspraken heb ik veel beter mijn stem leren gebruiken én ontspannen. Ik wist niet eens dat dat kon. Roos is aardig en vrolijk, maar is niet bang je te zeggen wat je beter kunt doen. Ze helpt je op maat: geeft precies de juiste opdrachten in de juiste hoeveelheid en gaat mee met het tempo waarin je leert. Een traject bij Roos is zeker aan te bevelen, ook bij kleine problemen. Na dit traject geloof ik dat een goede stemcoach/logopedist je leven op heel veel vlakken beter kan maken. Ook op vlakken waar je dat nog niet wist. Het was het driedubbel en dwars waard.
Wilbert van den Brink
Wilbert van den Brink
2021-06-02
Roos is een hele fijne en goede Stemcoach. Ze heeft mij geholpen mijn stem beter onder controle krijgen. Denk bijvoorbeeld aan ademhaling en intonatie. Roos heeft me op een leuke en persoonlijke manier echt verder geholpen. Met veel meer controle ga ik nu elke pitch en presentatie aan. Absolute aanrader!