Stemcoach | Van Den Broek Stemcoaching

Van den Broek Stemcoaching

Stemcoaching: inzicht in je stemgebruik

Stemcoaching helpt je inzicht te krijgen in jouw stemgebruik en hoe je hier optimaal gebruik van maakt. Wat je stemvraag ook is, ik denk graag met je mee. Niet alleen goed voor je stem, maar ook voor jouw welzijn. Zo heb je eindelijk weer plezier in je werk zonder je zorgen te hoeven maken!

Kennismaken Veelgestelde vragen
×
Laat je stem voor je werken

Op de juiste manier

Laat je stem voor je werken!

Je stem is een waardevol instrument. Grote kans dat je op deze site terecht bent gekomen, omdat je je stem veel gebruikt voor je werk of privé. Je bent wellicht trainer, ondernemer of docent. Je merkt dat je stem niet lekker meewerkt en loopt tegen stemklachten aan zoals die vervelende keelpijn na een dag werken, buiten adem tijdens spreken of je bent niet altijd verstaanbaar. Ik help je graag met een passende oplossing.

Vrijblijvend kennismaken

Icon Succesvol presenteren zonder angst

Icon Aandacht van anderen zonder stress

Icon Het beste resultaat voor jou en jouw team

Werkwijze

Van den Broek Stemcoaching

Werkwijze

Stap 1: Kennismaking
Loop je ergens tegen aan met je stem? Dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking in Ede. We kijken of er een match is, waar je aan wilt werken en je krijgt uitleg over de verschillende stemcoaching trajecten.

Stap 2: Kick-off
Ben je enthousiast en wil je aan de slag?
De kick-off bestaat uit stemonderzoek, observatie (indien nodig) en het opstellen en bespreken van je persoonlijke doelen. Zo hebben we een totaalbeeld van waar je goed op scoort en waar je leerpunten zitten. Tijdens de kick-off is het ook meteen tijd voor actie! We zetten een route uit voor de komende weken en gaan aan de slag met de eerste onderwerpen. Bijvoorbeeld ademhaling en gezond stemgebruik.

Stap 3: stemcoaching traject
Dan start je stemcoaching traject. De stemcoachsessies vinden meestal om de week plaats en duren een uur. Ben je wat verder in het traject dan is het handig om wat meer tijd tussen de sessies te plannen zodat je de tijd hebt om je lessen te implementeren.
Je leert op een praktische en leuke manier hoe je je stem optimaal kunt gebruiken en hoe dit toepasbaar is op je werk en in dagelijkse situaties.
Plezier, ruimte om te groeien en motivatie zijn hier erg belangrijk. Ik ben er als coach om je door alle onderwerpen heen te helpen.

Bijvoorbeeld: Je hebt een hoge ademhaling en wilt hier graag aan werken. Je leert over hoe je ademhaling werkt en hoe die het beste voor jou werkt als spreker. We oefenen samen en die oefeningen ga je thuis of zelfs in de auto oefenen. Elke sessie herhalen we kort wat je hebt geoefend en gaan we steeds een stap verder.

Uiteindelijk werk je toe naar een nieuwe gewoonte en dit vergt uiteraard wat doorzettingsvermogen. Ik ben er altijd om je tijdens en tussentijds aan te moedigen!

Vrijblijvend kennismaken

Van den Broek Stemcoaching

Hoe train ik dan mijn stem?

Je stem trainen kun je vergelijken met sporten. Om je doelen te behalen en nieuwe en blijvende gewoontes aan te leren is het belangrijk dat je consequent bent.
Je zult er dus wat voor moeten doen.
Maar geen zorgen! We zorgen ervoor dat het uitdagend blijft en er altijd een link te leggen is naar jouw persoonlijke situatie en werk. Ik ben er altijd om je verder te helpen en om van jouw traject een succes te maken.

Wist je dat stemcoaching niet alleen helpt bij voor gezond stemgebruik? Het geeft je ook meer zelfvertrouwen tijdens spreken voor groepen, het aanscherpen van je presentatievaardigheden en zelfs een betere zangtechniek.

Vrijblijvend kennismaken

Klantervaringen

Klanten aan het woord

[trustindex no-registration=google]