Stemcoach | Van Den Broek Stemcoaching

Van den Broek Stemcoaching

Stemcoaching: inzicht in je stemgebruik

Stemcoaching helpt je inzicht te krijgen in jouw stemgebruik en hoe je hier optimaal gebruik van maakt. Wat je stemvraag ook is, ik denk graag met je mee. Niet alleen goed voor je stem, maar ook voor jouw welzijn. Zo heb je eindelijk weer plezier in je werk zonder je zorgen te hoeven maken!

Kennismaken Veelgestelde vragen
×
Laat je stem voor je werken

Op de juiste manier

Laat je stem voor je werken!

Je stem is een waardevol instrument. Grote kans dat je op deze site terecht bent gekomen, omdat je je stem veel gebruikt voor je werk of privé. Je bent wellicht trainer, ondernemer of docent. Je merkt dat je stem niet lekker meewerkt en loopt tegen stemklachten aan zoals die vervelende keelpijn na een dag werken, buiten adem tijdens spreken of je bent niet altijd verstaanbaar. Ik help je graag met een passende oplossing.

Vrijblijvend kennismaken

Icon Succesvol presenteren zonder angst

Icon Aandacht van anderen zonder stress

Icon Het beste resultaat voor jou en jouw team

Werkwijze

Van den Broek Stemcoaching

Werkwijze

Loop je ergens tegen aan met je stem? Dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking in Ede. Na onze kennismaking gaan we aan de slag met je stem en is het tijd voor de kick-off. De kick-off bestaat uit stemonderzoek, observatie en het bespreken van je persoonlijke doelen. Zo hebben we een totaalbeeld van waar je goed op scoort en waar je leerpunten zitten. Dan start je stemcoaching traject. Je leert op een praktische en leuke manier hoe je je stem optimaal kunt gebruiken en hoe dit toepasbaar is op je werk en in dagelijkse situaties. Plezier, ruimte om te groeien en motivatie staan bij mij hoog in het vaandel.

Vrijblijvend kennismaken

Van den Broek Stemcoaching

Stemcoaching

Wist je dat stemcoaching niet alleen helpt bij voor gezond stemgebruik? Het geeft je ook meer zelfvertrouwen tijdens spreken voor groepen, het aanscherpen van je presentatievaardigheden en zelfs een betere zangtechniek.

Vrijblijvend kennismaken

Klantervaringen

Klanten aan het woord

Reboot Coaching
Reboot Coaching
2023-05-05
Wat een fijne ervaring hebben mijn team en ik met Roos gehad. Wij klopten bij Roos aan vanwege vragen over stemgebruik bij sporttrainingen. Bij het geven van de training overschreeuwden we onszelf en daar hielden we klachten aan over. Roos kwam langs en heeft ons door middel van diverse oefeningen en uitleg echt laten ervaren wat we anders kunnen doen. Dit werkt zoveel beter dan wanneer iemand er enkel over verteld! Roos heeft de gave om op zo'n manier contact te maken dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Juist bij sommige oefeningen die je bewust maken van je stemgebruik, is deze veiligheid nodig. Roos heeft alle kennis en kunde in huis, dit is merkbaar door de manier waarop zij ingaat op niet-geplande thema's en vragen die aan het licht komen. Echt een aanrader!
Alex Van Nifterik
Alex Van Nifterik
2023-05-03
Roos heeft op een enthousiaste en positieve manier mij enorm geholpen. Door meer bewust te zijn van mijn stem, ademhaling en houding merk ik dat ik meer ontspannen kan zingen en spreken. Thanks!!
Mark Vieregge
Mark Vieregge
2023-04-23
Ik had regelmatig last van een verkrampt gevoel in mijn keel. Dat ging gepaard met een dunner, zachter en hoger stemgeluid dan voor mij normaal is. Het leidde mij vooral af van wat ik wilde zeggen. In enkele sessies heeft Roos mij geleerd hoe ik de relevante spieren kan ontspannen. Dat heb ik nu onder controle en heb de klacht vrijwel niet meer. Ervaar je iets vergelijkbaars, dan is van den Broek coaching dus zeker aan te bevelen.
Stefan Meeren
Stefan Meeren
2022-01-13
In het onderwijs is je stem een belangrijk instrument. De afgelopen tijd merkte ik dat er op momenten meer spanning op mijn stem kwam waardoor ik mijn stem niet goed kon gebruiken. Roos heeft mij geholpen om mijn stem technisch beter te gebruiken waardoor ik meer ontspanning tijdens het spreken heb. Door goede aanwijzingen en begeleiding in ademhaling en lichaamshouding ben ik nu beter in staat mijn stem op de juiste manier te gebruiken. Bij Roos voel je je snel op je gemak waardoor je de schroom om oefeningen te doen snel kwijt bent.
sam elfvering
sam elfvering
2021-11-04
Ik heb erg prettig met Roos samengewerkt. Mede dankzij haar trainingen spreek ik nu met meer vertrouwen!
Nienke Trouwborst
Nienke Trouwborst
2021-07-19
Ik heb drie logopedie-sessies van een uur gehad bij Roos voor slikklachten, kaak- en keelspanning, waar ik zeer tevreden over ben. Roos is een erg prettig persoon in de omgang en daarnaast erg professioneel. Ik merkte dat zij een holistische benadering had, waarbij niet alleen naar de logopedische klachten werd gekeken, maar juist naar het hele plaatje. Dit was erg prettig en ik weet zeker dat dit mijn behandeling ten goede kwam. Roos is een soort van logopedist & psycholoog en één, iemand die naast je staat i.p.v. boven je.
Miriam van Kralingen
Miriam van Kralingen
2021-07-06
Ik heb Roos ingeschakeld vanwege mijn werk: ik praat veel en merkte dat ik steeds vaker mijn stem kwijtraakte, of last had. Binnen een paar afspraken heb ik veel beter mijn stem leren gebruiken én ontspannen. Ik wist niet eens dat dat kon. Roos is aardig en vrolijk, maar is niet bang je te zeggen wat je beter kunt doen. Ze helpt je op maat: geeft precies de juiste opdrachten in de juiste hoeveelheid en gaat mee met het tempo waarin je leert. Een traject bij Roos is zeker aan te bevelen, ook bij kleine problemen. Na dit traject geloof ik dat een goede stemcoach/logopedist je leven op heel veel vlakken beter kan maken. Ook op vlakken waar je dat nog niet wist. Het was het driedubbel en dwars waard.
Wilbert van den Brink
Wilbert van den Brink
2021-06-02
Roos is een hele fijne en goede Stemcoach. Ze heeft mij geholpen mijn stem beter onder controle krijgen. Denk bijvoorbeeld aan ademhaling en intonatie. Roos heeft me op een leuke en persoonlijke manier echt verder geholpen. Met veel meer controle ga ik nu elke pitch en presentatie aan. Absolute aanrader!