Roos van den Broek

Ontdek de kracht van je stem: Geef een stemcoachsessie cadeau!

×
Ga terug naar het overzicht

Hey daar! Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau en iemand een leerzame ervaring geven?
Geef dan een persoonlijke stemcoachsessie als cadeau bij Van den Broek Stemcoaching in Ede!

Voor slechts 95 euro (incl.btw) kun je iemand verrassen op een unieke ervaring. Persoonlijk advies op bijvoorbeeld gezond stemgebruik of presentatietechniek. Praktische en waardevolle oefeningen en een goodiebag met trainingsmateriaal.

Wat doet Van den Broek Stemcoaching?

Bij Van den Broek Stemcoaching begrijpen we dat iedereen een unieke stem heeft die gehoord mag worden. Als ervaren stemcoach begeleidt ik dagelijks sprekers op hun reis om de kracht en expressie in hun stem te ontdekken, waardoor hun communicatie, zelfvertrouwen en sprekersvaardigheden een boost krijgen.

Waarom is dit cadeau zo speciaal?

Boost voor het zelfvertrouwen: Doordat je meer over je stem leert, meer controle krijgt over je stem en mogelijkheden ontdekt die je nog niet wist, krijg je zeker weten een zelfvertrouwen boost. Als stemcoach hoor ik al snel de potentie in iemands stem en met een flinke dosis positiviteit en motivatie gaan we samen next level.

Beter communiceren: Of je nu voor een groep staat of gewoon een-op-een praat, goede communicatie is de sleutel. Met stemcoaching verbeter je je vaardigheden om je boodschap helder en overtuigend over te brengen.

Gezond stemgebruik: een gezonde stem klinkt helder en vol. Bij veelvuldige belasting van de stem kunnen er klachten ontstaan. Tijdens de stemcoaching oefenen we met gezond stemgebruik zoals articulatie, stem -en ademhalingstechnieken zodat de stem zijn werk kan doen en jij geen klachten krijgt.

Groei als individu: Deze ervaring gaat verder dan je stem – het opent de deur naar zelfbewustzijn en persoonlijke groei.

Hoe geef je dit fantastische cadeau?

Het is simpel! Je kunt een digitale voucher geven die toegang biedt tot een 1op1 stemcoachingsessie. En dat is niet alles! De gelukkige ontvanger gaat niet alleen naar huis met nieuwe stemvaardigheden, maar ook met een goodiebag vol inspiratie en waardevol trainingsmateriaal.

Dus waar wacht je nog op? Schenk de waardevolle ervaring van stemcoaching bij Van den Broek Stemcoaching en help iemand hun stem te laten horen! 🎤💪✨

Ga terug naar het overzicht

Klantervaringen

Klanten aan het woord

[trustindex no-registration=google]