De klant vertelt

Individuele stemcoaching

Ilonka – Docent Nederlands

In 2021-2022 heb ik een coachingstraject bij Roos gevolgd. Ik stond inmiddels een paar jaar voor de klas en merkte dat ik last bleef houden van een ‘oude kwaal’: snel schor, snel last van mijn keel. Daarbij een zachte stem, wat voor de klas niet altijd handig is. Ik heb Roos ervaren als heel enthousiast en heel kundig. Ze hoort steeds precies wat er mis gaat en heeft daar goede en bruikbare tips voor. Ik weet nu hoe ik mijn stem goed moet gebruiken, hoe ik zonder keelpijn toch duidelijk en met volume kan spreken en wat ik kan doen om mijn stem in conditie te houden. In dat ene jaar heb ik veel tools gekregen om mee te werken – nu is het een kwestie van haar adviezen consequent toepassen en gewoontes laten inslijpen!

Wilbert

Roos is een hele fijne en goede Stemcoach. Ze heeft mij geholpen mijn stem beter onder controle krijgen. Denk bijvoorbeeld aan ademhaling en intonatie. Roos heeft me op een leuke en persoonlijke manier echt verder geholpen. Met veel meer controle ga ik nu elke pitch en presentatie aan. Absolute aanrader!

Miriam – Project manager zorg

Ik heb Roos ingeschakeld vanwege mijn werk: ik praat veel en merkte dat ik steeds vaker mijn stem kwijtraakte, of last had. Binnen een paar afspraken heb ik veel beter mijn stem leren gebruiken én ontspannen. Ik wist niet eens dat dat kon. Roos is aardig en vrolijk, maar is niet bang je te zeggen wat je beter kunt doen. Ze helpt je op maat: geeft precies de juiste opdrachten in de juiste hoeveelheid en gaat mee met het tempo waarin je leert. Een traject bij Roos is zeker aan te bevelen, ook bij kleine problemen. Na dit traject geloof ik dat een goede stemcoach/logopedist je leven op heel veel vlakken beter kan maken. Ook op vlakken waar je dat nog niet wist. Het was het driedubbel en dwars waard!

Gerwin – vitaliteitscoach

Mag ik je bij deze oprecht danken voor jouw inspiratie, inzicht en motivatie om met meer vertrouwen te leren spreken. Mijn voorgevoel was helemaal juist, jij bleek voor mij een mooi puzzelstukje te zijn in mijn ambities en purpose. Je bent enthousiast, eerlijk en toegewijd!

Sam – Bestuurslid D66 en beleidsmedewerker Buitenlandse zaken

In Augustus 2021 begon ik een stemcoachtraject bij Roos. Om met zelfvertrouwen te kunnen spreken in het openbaar wou ik graag werken aan mijn stemgebruik. Hoe zorg ik er voor dat ik ook in grote groepen goed te verstaan ben? Hoe zorg ik voor een juiste intonatie, toon en snelheid bij spreken in het openbaar? Om aan de slag te gaan met deze onderwerpen is het belangrijk dat je vertrouwen hebt in je coach en dat je je op je gemak voelt. Vanaf de eerste sessie heeft Roos een prettige en vertrouwde sfeer neer weten te zetten. Door deze prettige sfeer en door de passie en bevlogenheid van Roos hebben we in acht weken een flinke gereedschapskist opgebouwd waarmee ik nu bewuster met mijn stem om kan gaan en waarmee ik mijn spreken in het openbaar meer kleur en duiding kan geven

Nienke – Verpleegster

Ik heb coaching sessies gehad bij Roos voor slikklachten, kaak- en keelspanning, waar ik zeer tevreden over ben. Roos is een erg prettig persoon in de omgang en daarnaast erg professioneel. Ik merkte dat zij een holistische benadering had, waarbij niet alleen naar de logopedische klachten werd gekeken, maar juist naar het hele plaatje. Dit was erg prettig en ik weet zeker dat dit mijn behandeling ten goede kwam. Roos is een soort van logopedist & psycholoog en één, iemand die naast je staat i.p.v. boven je.