Wat leuk dat ik je hier tref!

Je stem is een ongelofelijk bijzonder en waardevol instrument. Niet alleen om mee te zingen, maar ook om mee te lachen, onderwijzen, kletsen, overtuigen en entertainen. Je gebruikt je stem de hele dag door, zeker als beroepsspreker. Als stemcoach leer ik je bewust te worden van de kracht die schuilgaat in jouw stem. En dat zijn lessen die je meeneemt voor het leven!

‘’Na mijn traject geloof ik dat een goede stemcoach/logopedist je leven op heel veel vlakken beter kan maken. Ook op vlakken waarvan je dat niet had verwacht. Het was het dubbel en dwars waard!’
– Miriam, projectmanager.

Maar je wilt natuurlijk eerst weten wie ik dan ben 🙂
Vrolijk, ondernemend en sportief; ik ben een echte rasoptimist en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Het liefst doe ik honderd dingen tegelijkertijd. Had een week maar meer dan 7 dagen 😉
In mijn vrije tijd ben ik altijd te porren voor een kop goede koffie, calisthenics en knuffels met kantoorkat Mr. Mow.

Maar de rode draad in mijn leven en werk? Dat is al van kind af aan mijn stem geweest. Ik heb in verschillende bandjes gezeten en ook solo veel op het podium gestaan. Musicals, koren, talentenjachten: mijn eigen geluid heeft veel voor me betekend. Na een start op het conservatorium in Arnhem ben ik overgestapt naar de studie Logopedie. Daar ben ik gespecialiseerd in gezond stemgebruik en het voorkomen en verhelpen van stem- en spraakproblemen. Maar als je het mij vraagt is jouw stemgeluid nog véél meer aandacht en waardering waard! Zo is Van den Broek Stemcoaching ontstaan.

Ontdek de kracht van jouw stem!
Meer zelfvertrouwen, gezonder stemgebruik of effectiever communiceren: met een individueel traject op maat begeleid ik jou naar je doel. Met enthousiasme, veel positiviteit en een gezonde dosis tough love. We hebben allemaal weleens een liefdevolle schop onder onze kont nodig. Daarnaast geef ik stemtrainingen aan groepen en help ik online cursisten om op een toegankelijke manier met hun stem aan de slag te gaan.

Neem contact op

Groepstraining

Leerzame en gezellige workshops. Populair bij docenten!

Meer informatie

1:1 coaching

Persoonlijk traject op maat met intensieve begeleiding.

Meer informatie

Online stemcursus

Thuis op eigen tempo leren en oefenen, online feedback.

Meer informatie

Voice-over

Een vriendelijke en warme stem voor jouw (bedrijfs)video!

Meer informatie