Laat je stem voor je werken!

Als beroepsspreker is je stem niet alleen een instrument maar ook je visitekaartje. Dag in dag uit je stem gebruiken kan vermoeiend zijn maar je stem kun je ook inzetten om juist die ene klant aan je te binden of met meer impact een presentatie te kunnen houden.

Verbeter je stem en spreektechniek.

Bereik meer met je stem door een grotere impact te maken tijdens klantcontact, telefoneren en presentaties. Je leert met je stem te variëren, te voorkomen dat je stemklachten krijgt en beter te spreken voor een groep.

Door interactieve, praktische en uitdagende opdrachten ontdek je de mogelijkheden van je stem en jou als spreker.

Ik daag je uit om je te laten horen want jouw stem is jouw visitekaartje.

Neem contact op

Wie wat en waar?

Stemtraining op locatie en passend bij het bedrijf.

Ik werk met groepen van ongeveer 10 personen zodat er voldoende tijd en ruimte is om persoonlijke feedback te geven. De opdrachten zijn praktisch en actief. De medewerkers zullen zeker niet stilzitten tijdens deze cursus. Ik zorg voor oefenmateriaal en een mooie ondersteunende presentatie.

Afhankelijk van jouw bedrijf komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • Gezond stemgebruik
  • Verstaanbaarheid & articulatie
  • Spreekangst
  • Spreektempo
  • Ademhaling
  • Presenteren
  • Stemzorg

Dit is wat je kunt verwachten;

Je stem en spreektechniek trainen doe je door te doen, doen doen. We gaan dus aan de slag met veel praktische opdrachten.
Door te observeren en samen te werken leer je sneller en onthoud je het beter. We werken veel in duo’s en je er is voldoende ruimte voor persoonlijke feedback. Goed verzorgde trainingen met een knipoog en veel positiviteit.

Over de trainer

Roos heeft voor middelgrote instanties getraind zoals Fontys hogeschool, KOV koor Utrecht en Sportservice Ede. Ze heeft voor groepen gestaan van 8 tot 100 medewerkers. Haar trainingen worden vaak gekenmerkt door veel enthousiasme, positiviteit en een vleugje humor.

Trainingen op maat

Werk je als docent op een school dan heb je een hoge stembelasting, als sportleraar moet je een grote ruimte overbruggen met je stem en als ICT ‘er werk je veel met klanten of geef je misschien veel presentaties. Zo heeft elk bedrijf een ander doel en wens met een stemtraining.

Wil je een offerte aanvragen of weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met mij op. 

Klantervaringen

Stemtraining voor docenten in het onderwijs

We kijken op ‘t Ichthus College terug op een zinvolle en praktische workshop. Naast een stuk inhoud, met waardevolle informatie over stembanden, spieren en ademhaling, praktische oefeningen en concrete tips. Deze korte en krachtige workshop heeft veel winst opgeleverd en is een must voor alle medewerkers in het onderwijs zo aan het begin van het jaar. De stem is het belangrijkste instrument en daarom noodzakelijk om vanaf de start bewust te worden van gezond stemgebruik en hier aandacht voor te blijven houden. De ontspannen, kundige en vlotte manier waarop de trainster ons meenam in deze workshop, heeft enorm geholpen: schot in de Roos!

– Mirjam Bogaard-Vermaat (Hoofd HRD, supervisor, coach, docent godsdienst) Ichthus College Veenendaal

Stemtraining voor sportdocenten

Roos heeft onze vakdocenten bewegingsonderwijs op een eigentijdse manier tips en uitleg gegeven over stemgebruik.

Ze heeft ons op een speelse wijze meegenomen in het effectief en efficiënt gebruik van de stem. Waardevol voor nu en in de toekomst!

– Bram Boerma Sportservice Ede

Workshop Bubbelen naar ontspanning

Wat hebben we  enorm genoten van jouw workshop. Vakkundig, efficiënt, met veel didactische charme en last but not least gesteund door je prachtige zangstem kreeg je ons allemaal enthousiast aan het bubbelen. Ik wil je daar graag nog eens heel hartelijk voor bedanken. Weet dat ik zelf nu dagelijks een bubbelsessie vooraf laat gaan aan mijn zangoefeningen. Heerlijk.

-Wim Stalman – KOV Koor Utrecht

Deze bedrijven gingen u voor